Home » Levering en retour

Levering & Retourneren

Levering

Uw bestelling wordt door Bpost of GLS bij u thuis bezorgd. Als u niet thuis bent, laat de bezorger telkens een bericht achter.

Ecologische komplete levering

Milieuvriendelijk en duurzaam! Als alle artikelen van uw bestelling leverbaar zijn, worden deze meteen in 1 zending binnen ongeveer  7  dagen verstuurd. Is niet alles meteen voorradig, reserveren wij de gewenste artikelen tot de bestelling compleet is. Echter op zijn laatste na 3 weken verlaat uw pakket ons magazijn. Zijn dan niet alle artikelen leverbaar, ontvangt u de bestelling in delen.

Directe levering

De artikelen die op voorraad zijn kunt u in ongeveer 1-3 dagen verwachten. Als niet alle artikelen meteen leverbaar zijn ontvangt u een nalevering of naleveringen zo gauw de artikelen wel leverbaar zijn. Deze worden maximaal binnen 5 werkdagen verzonden en kunnen 3 tot 7 werkdagen onderweg zijn. 

Servicepunt

Als u vaak niet thuis bent kunt u uw bestelling afhalen bij een van de vestigingen van Bpost of GLS U heeft 10 dagen de tijd om binnen de openingstijden uw pakket te komen afhalen.

Denk er bij het afhalen aan dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt.

Retourneren

Iets terugsturen? Geen probleem! Bij ons heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze tijd kunt u via een van de servicepunten van Bpost of GLS retourneren. Retourneren is op eigen kosten. Voor retour neemt u contact met ons op demi-fashion@outlook.be

 

Naar het contactformulier

Zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft gemeld het product retour te willen sturen restitueren wij alle gedane betalingen. (indien u alle producten retourneert en u heeft gekozen voor de standaard verzendmethode, restitueren wij tevens de verzendkosten). Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij het product hebben ontvangen of u aantoont het product te hebben verstuurd.

 

Leveringsgebied

Wij leveren onze producten allen in Belgie.